shadow_top
WAT-Communicatie_Kopbanners7-1
shadow_bottom

Drukwerk begeleiding

Een goede drukker loont... Een visitekaartje, flyers, poster, folders of een boekje. Veel opdrachtgevers denken dan vooral aan de tekst en het ontwerp. Toch loont het de moeite om ook stil te staan bij de keuze van een drukker. En voor iedere opdracht kan een andere drukker de juiste zijn; iedere drukker heeft zijn specialisatie, een eigen prijslijst en specifieke wensen voor het aanleveren van het ontwerp.

De juiste materiaal keuze
En wat is voor deze opdracht eigenlijk het beste materiaal? Wordt het mat-, MC mat-, of coated papier? Gestreken of ongestreken papier? 135, 180, 190 of toch 240 gram? Niet ieder ontwerp is geschikt voor al het materiaal. En niet al het materiaal is geschikt voor elke opdracht, of budget.


Drukwerk begeleiding
WAT-Communicatie helpt opdrachtgevers de juiste keuzes te maken. En neemt, wanneer gewenst, het gehele proces van drukwerk begeleiding over. Het enige dat dan overblijft is het aangeven waar en wanneer je het drukwerk wilt ontvangen. Vaak komen wij het dan persoonlijk bij u brengen. Er is niets mooier dan een opdrachtgever blij maken met een mooi eindproduct.

Beeld_Rechts8