shadow_top
WAT-Communicatie_Kopbanners11_2015
shadow_bottom

FedEC gids

Klik op een van onderstaande covers om het bladerboek te bekijken

   

De Federatie van EnergieConsultants (FedEC) is een beroepsvereniging van personen die werkzaam zijn op het gebied van energie. De FedEC is in 2009 ontstaan door een fusie van de Algemene Associatie van EnergieConsulenten (AEC) en de Orde van Energie­Adviseurs (OvEA).

De vereniging behartigt de collectie belangen van haar leden. Daarnaast wil FedEC de effectieve beroepsuit­oefening bevorderen en het aanzien van de beroepsgroep verhogen.

Activiteiten FedEC
Opleidingen en examens, Kwaliteitsborging en certificering, Workshops, symposia en excursies, Interactieve website, Jaarlijkse gids van energie­adviseurs.

Inhoud FedEC gids 2015
In deze gids vindt u informatie over de FedEC, over de Stichting Post Hoger Onderwijs Energiekunde (PHOE), waarin FedEC participeert. Verder bevat de gids bedrijfsinformatie van FedEC-leden. De universiteiten en/of hoge scholen zullen vaktechnische redactie plaatsen deze zal worden aangevuld met redactie geschreven door Norbert Cuiper, eindredacteur ENSOC. Maandcalendarium en een leveranciersregister.

Verspreiding
De FedEC-gids zal in April/Mei 2015 met een oplage van 4.000 exemplaren kosteloos en op naam verspreidt worden naar alle aangesloten leden en relaties van de FedEC, als ook naar alle energie-coördinatoren van gemeenten, provincies, overheidsinstanties, woning coörporaties en de energiespecialisten van verschillende ministeries en de waterschappen. Verder zullen de grootste architekten- en ingenieursbureau’s een exemplaar van de FedEC gids 2015 ontvangen.

Advertentiemogelijkheden
Hele pagina
Hele pagina incl. hele pagina advertorial
Halve pagina (staand of liggend)

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van adverteren, neemt u dan gerust contact met ons op 0226 - 765000

Advertorial
Voor een advertorial ontvangen wij graag een niet commerciële tekst, foto’s en een bedrijfslogo incl. adresgegevens volgens de hieronder genoemde specificaties. Wij maken kosteloos de opmaak van de advertorial.

Aanlevermateriaal:
InDesign CS4/5 of 6, PDF-bestand, EPS-bestand of Tiff-bestand 300dpi (bij gebruik op 100%)

Formaat FedECgids:
Bladspiegel: 170 x 240 mm (b x h)
Zetspiegel: 145 x 220 mm (b x h)
Rugmarge 15 mm i.v.m. binding

Drukprocede:
Offset

Papiersoort (omslag):
350 grams hv silk mc 1-zijdig all-over matlaminaat

Papiersoort (binnen):
90 grs. hv silk mc

Bedrukking:
Full colour

Afwerking:
Paperback

Oplage:
4.000 exemplaren

FedEC_2014_02a