shadow_top
WAT-Communicatie_Kopbanners6-1
shadow_bottom

Online media

Is uw bedrijf of organisatie toe aan een nieuwe website? Bij WAT-Communicatie helpen wij u graag op weg. Websites zijn niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Immers in deze 24 uurs economie willen mensen ten alle tijde informatie kunnen opvragen of vinden.
Naast gedrukte media is de website het visitekaartje van uw bedrijf. Vaak is uw website het eerste contactmoment met uw doelgroep.

Wij denken graag met u mee om het optimale rendement uit uw website te halen. Dit doen we door de vormgeving, de gebruiksvriendelijkheid,  de vindbaarheid en natuurlijk de boodschap waarmee u uw doelgroep wilt bereiken.

Uiteraard gaan we voor een goed en doordacht ontwerp wat aansluit bij uw huisstijl. Hierin is natuurlijk ook nog veel mogelijk zoals flashbanners, animaties etc. Belangrijk aspect wat we daarbij niet uit het oog moeten verliezen is de gebruiksvriendelijkheid en het technische gedeelte.

Immers kan een website er prachtig uit zien, maar als deze dan niet werkt door technische beperkingen of slechte menu's dan zal de site niet gauw nog een keer worden bezocht.


WAT-Communicatie doet niet alleen websites maar verzorgt ook uw webwinkel of SEO, SEA, Social media etc etc...

WAT-Communicatie komt graag bij u langs of u bij ons en brengt dan geheel een vrijblijvende offerte uit.

Beeld_Rechts7